Продавець ООО АГРО-ДНЕПР розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
491 відгук
Детальбудівська 57, Дніпро, Україна
+380 (68) 748-73-01
+380 (95) 420-16-52
ООО "АГРО-ДНЕПР", запчасти для тракторов собственного производства

Запчастини до двигуна Д-240,242,243

Двигун МТЗ Д240 призначений для установки на трактора МТЗ-80, МТЗ-82. Це чотирициліндровий чотиритактний дизель номінальною потужністю 59 кВт (80 к. с.) Д-240 з електростартером (Д-240Л з пусковим двигуном). Як і всякий дизель, двигун Д-240 (Д-240Л) складається з криво - шипно-шатунного та газорозподільного механізмів і систем: мастильної, охолодження, живлення і пуску. Кривошипно-шатунний механізм слугує для перетворення прямолінійного зворотно-поступального руху поршня в обертальний рух колінчастого вала. Механізм газорозподілу призначений для впуску в циліндр порції повітря та випуску з нього відпрацьованих газів в строго певні моменти проміжки часу. Мастильна система служить для підведення мастильних матеріалів до частин, що труться деталей з метою зменшення тертя між ними, а також часткового відбору тепла. Система охолодження необхідна для підтримки нормального теплового режиму дизеля. У дизелях застосовується рідинна, зазвичай водяна система охолодження. Система живлення призначена для точно дозованої і своєчасної подачі палива, а також повітря в циліндри дизеля і їх ретельної фільтрації. Блок циліндрів основна деталь корпусу дизеля і являє собою жорстку відливання з сірого чавуну. На блоці і всередині його монтуються механізми, складальні одиниці і деталі дизеля, для кріплення яких передбачені отвори, площини і посадочні місця

Запчастини на двигун Д 240, 242, 243, Д 260 в Україні. 

Добре відомі нашим аграріям трактора МТЗ 80 і 82 оснащуються двигуном Д 240, 242, 243, Д 260.
Вся ця лінійка застосовується на тракторах та деяких моделях дорожньо-будівельної техніки. Дизельні двигуни Д 240,242,243 мають стандартну рядну компонування циліндрів і в цілому досить простий пристрій. У всіх трьох моделей та їх модифікацій дуже схожа конструкція. 
Саме тому ми сформували загальний каталог запчастин двигуна Д 240, 242, 243 і 260. Тут представлені всі самі необхідні деталі для даних типів дизельних двигунів. 

В каталозі ви знайдете:
- головки блоку циліндрів в двигуні;
- інші деталі, необхідні для роботи блока циліндрів;
- шатуни;
- шестерні і маховики;
- розподільні вали для двигуна Д 240 та ін. 
Все це і багато інші найменування продукції ви знайдете в спеціальному розділі нашого сайту. 

Співпрацю з ТОВ «Агро-Дніпро».
Наше підприємство є торгово-виробничим і пропонує фермерам і агрофірмам:
- купити запчастини на двигун Д 240;
- запчастини на двигун Д 242;
- купити запчастини для ремонту двигуна Д 243;
- деталі для двигуна Д 260.


Всі ці товари в нашому каталозі забезпечені детальним описом параметрів. Вказані моделі і модифікації двигунів, до яких вони оптимально підходять. 
Якщо у вас виникнуть хоча б мінімальні сумнів у зробленому виборі, не соромтеся звертатися до наших консультантів. 


Турбота про кожного клієнта – частина нашої роботи. В інтернет-магазині «Агро-Дніпро» не працюють випадкові люди. Наша команда – справжні експерти ринку. Тут вам запропонують не просто каталог запчастин двигуна Д 243 та інших аналогічних моделей. 


Очевидно, що людина, якій потрібно купити запчастини для ремонту двигуна Д 240, потрібна консультація. Визначені складності в роботі техніки вказують на ті чи інші поломки. Ми завжди готові підказати, що саме могло вийти з ладу у вашій техніці. Але пам'ятайте, що жоден консультант інтернет магазину не замінить сервісне обслуговування. Ми висловлюємо лише припущення, засновані на вашому описі проблеми. 

Вигідно купити запчастини на двигун Д 242, 243, 260 і 240.

В інтернеті кожен бажаючий може знайти сотні пропозицій про продаж двигунів та деталей до них. Очевидно, що купувати новий силовий агрегат на трактор потрібно лише у виняткових випадках. Адже найскладніші поломки, які закінчуються руйнуванням двигуна, рідкісні. 
Найчастіше доводитися з безлічі варіантів вибирати потрібні запчастини. 
Найкраще це робити саме в нашому магазині.

На чому ж заснована наша впевненість? 
Причин кілька. 
По-перше, ми не просто продавці. Ми – виробники. Ніхто не зможе продати товар краще, ніж його виробник. Причому, кажучи «краще», ми маємо на увазі переваги для покупця. 
По-друге, на нашій стороні великий досвід роботи на ринку автозапчастин. Наш колектив працює в цій сфері з 2000 року. За цей час запущено п'ять виробничих ліній, налагоджені партнерські відносини з іншими великими виробниками. Все це робилося з однією чіткою метою. Наші клієнти повинні отримувати найкраще за розумними цінами. 
Ви можете порівняти вартість деталей у каталозі нашого магазину з іншими пропозиціями і вирішити, наскільки нам це вдалося.
В-третіх, ми максимально уважно ставимося до всіх покупців. Наші менеджери готові допомогти клієнту з будь покупкою. Неважливо, що ви купуєте, одну маленьку прокладку, або запас деталей для декількох тракторів – ми зробимо все, щоб ви отримали потрібне. 

Доставка запчастин для двигуна Д 240, 242, 243, 260.

Якщо ви визначилися з вибором товару, додайте його в корзину з допомогою спеціальної кнопки на сайті. У формі, що з'явилася підтвердження замовлення ви можете вказати адресу і служби експрес-доставки, яка для вас найзручніше. 


Ми співпрацюємо з провідними логістичними сервісами України:
- Нова пошта;
- Делівері;
- Інтайм;
- САТ та ін. 
Якщо для оформлення замовлення вам зручніше користуватися телефоном, це не буде проблемою. Просто наберіть номер в розділі «контакти», вкажіть код товару (або товарів) і узгодьте з нашим менеджером деталі оплати і доставки. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner